Over Ons

Over Verhagen Taxatie & Adviesbureau

Sjoerd Verhagen – gecertificeerd taxateur gespecialiseerd in taxaties en advies van onroerende zaken.

Na het behalen van mijn Woz-taxateur diploma in 2000 heb ik ervaring opgedaan bij verschillende landelijke bedrijven en overheidsdiensten op het gebied van de Wet Woz om uiteindelijk mijzelf volledig te richten op het taxeren van onroerende zaken.

Om mijzelf verder te ontwikkelen heb ik de opleiding Makelaar / Taxateur onroerende zaken gedaan waarna ik na deze specialisatie mijzelf heb laten certificeren als register Makelaar / taxateur in het SCVM register.

De visie en de missie van Verhagen Taxaties & Advies is om uitgroeien tot een begrip in de vastgoedbranche van west brabant waarbij vertrouwen een gemeengoed is.

Eén van mijn doelen is om op een open, persoonlijke en heldere manier de belangen van mijn opdrachtgever te behartigen . Doordat ik op dit moment het vak van makelaar niet uitoefent is mijn onafhankelijkheid gewaarborgd en ben ik er voor u als opdrachtgever.

Naast het volgen van permanente educatie om mijn kennis en kunde op peil te houden studeer ik ook nog verder aan andere specialisaties om u als klant nog beter te kunnen adviseren.

Wilt u ook dat uw opdracht de aandacht krijgt die het verdient? Neem dan contact op en schakel Verhagen Taxatie & adviesbureau in voor gericht advies omtrent de aankoop, taxatie van uw woning.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Verhagen

Gecertificeerd Makelaar / Taxateur