Aankopen

Aankopen

Het aankopen van een nieuwe woning is niet niks. Of het hierbij nu gaat om de aankoop van een appartement, nieuwbouwwoning, eengezinswoning of (half)vrijstaande villa: emotie speelt hierbij een belangrijke rol. En juist deze emotie kan u in de weg staan bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Een kritische blik, de juiste beslissing

Iedereen die druk doende is met het zoeken naar een koopwoning zal zich herkennen in de spanning die ontstaat wanneer de belangstelling voor een pand is gewekt en de definitieve beslissing tot aankoop genomen moet worden. De vele vragen die je als koper hebt en de onwetendheid kunnen je behoorlijk bezighouden en slapeloze nachten bezorgen. Niet nodig…ik begeleid u graag bij dit belangrijke moment in uw leven.

Door samen met mij de woning te bezichtigen krijgt u de gelegenheid om nog eens in alle rust de woning de bekijken waarbij ik u wijs op belangrijke punten. Daarna wordt zoveel mogelijk informatie over het object, de locatie, de omgeving en de marktsituatie verzameld en wordt u geadviseerd inzake de prijs en de wijze waarop nu verdere stappen gezet moeten worden. Wij onderhandelingen namens u en begeleiden u tot en met de schriftelijke koopovereenkomst.

Mijn honorarium:

Het mooie van alles is dat ik pas wat verdien als u dat doet.

Ik werk met een win-win-tarief waarbij onze verdiensten een percentage bedragen van het bedrag ter grootte van vraagprijs minus aankoopsom. Eerlijker kunnen we niet voor u werken.

Voor afspraak of oriënterend gesprek neem contact op per telefoon of e-mail.